Wie zijn Paul en Marie-Louise?

Even in vogelvlucht iets over ons, want we staan liever samen met u op de vloer dan dat we in het middelpunt staan.

Na jaren geassisteerd te hebben bij 2 dansscholen in de regio zijn we uiteindelijk voor onszelf begonnen. Met enig gevoel van trots kan ik zeggen dat onze dansschool al 23 jaar bestaat. Officieel zijn we op 1 april 1995 gestart. Door het volgen van privélessen in Belgie, dansen van wedstrijden en het behalen van diploma 's kunt u vertrouwen op heel veel ervaring en kennis onzerzijds.

Het persoonlijke contact met onze cursisten is voor ons net zo belangrijk als het geven van een goede, gezellige dansles. Iedereen moet zich op zijn gemak voelen en vooral thuis voelen bij onze dansschool. Nog steeds geven wij met heel veel plezier les. Als je éénmaal besmet bent met het dansvirus, dan raak je dit nooit meer kwijt.

 

Meer dan alleen dansen.

Naast het geven van danslessen is Dasschool Marie-Paul ook op andere vlakken maatschappelijk betrokken. Onze cursisten en wij hebben ook hart voor dieren want samen met hen hebben wij 4 kavels gekocht in het Berenbos in Ouwehands Dierenpark te Rhenen. De stichting Bears in mind (voorheen Alertis) houdt zich bezig met het opvangen en redden van o.a. getraumatiseerde circus- en dansberen. Door de kavels te kopen hebben wij dit project ondersteund.