logo

Dé dansschool met een  voor mensen

Elke dinsdagmiddag van 14.15 uur tot 15.15 uur in Merum/Herten

 

NIEUW Vanaf 22 september a.s. elke 4de donderdag van de maand van 10.30 uur tot 11.45 uur in zalencentrum Zalzershaof in Hout-Blerick NIEUW

Dancing Moves,  dansles voor mensen met Parkinson of als u minder mobiel bent.

Bewegen op muziek met Parkinson? Natuurlijk kan dat!

 Wij zullen diverse dansen aanbieden aan onze Dancing Moves deelnemers. Zoals zitdansen, staande dansen, kringdansen. Er zal een rustige opbouw plaatsvinden in de dansen. Mocht staan fysiek niet mogelijk zijn, dan zullen wij een alternatief aan te bieden.

Natuurlijk mogen de deelnemers een begeleider, familielid, mantelzorger meebrengen. Dit zien wij als service en drempelverlagend voor de deelnemers en daarom hoeven de eventuele begeleid(st)ers dan ook GEEN lesgeld te betalen. De dansparen mogen bestaan uit heer/dame, heer/heer en dame/dame.

Tijdens deze lessen zal een deskundige vrijwilligster aanwezig zijn, met ons mee dansen en aandacht schenken aan de deelnemers/begeleiders. Deze dame heeft jarenlang gewerkt met mensen met dementie en Parkinson.

Wij zijn ons er terdege van bewust dat dit een kwetsbare groep van deelnemers is. Het creëren van een gemoedelijke sfeer, vertrouwen en veiligheid zal dan ook de eerste lessen veel aandacht krijgen. Als onze Dancing Moves deelnemers zich op hun gemak voelen, dan zullen zij zich ook vrijer durven te bewegen.

Samen zullen wij er een gezellige dansbeleving, incl. pauze, van maken.

 Elke dinsdagmiddag van 14.15 uur tot 15.15 uur in Café/Zaal De Schuur, Hoofdstaat 2 in Merum/Herten 

Elke 4de donderdag van de maand van 10.30 uur tot 11.45 uur in activiteitencentrum Zalzershaof, Zalzerskampweg 64 Venlo (Hout-Blerick).

 Voor meer info bel gerust onze infoline: 06-23708185 (Marie-Louise)

of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 Geduld hebben wij genoeg dus dat hoeft geen drempel te zijn om niet gezellig met ons mee te dansen.