Ga je trouwen en kun je nog niet dansen?

626Dan ben je bij ons aan het goede adres, want wij kunnen jullie onze spoedcursus voor bruidsparen aanbieden. Vele paren gingen je reeds voor!

Deze cursus bestaat uit 4 privélessen van elk 1 uur. Wij beginnen 4-5 weken voor de trouwdatum, zodat alles nog vers in het geheugen zit. Onze aanpak is UNIEK in de regio.

De lessen worden gepland in overleg met het bruidspaar en natuurlijk houden wij rekening met de muziek waarop het bruidspaar wil dansen, de grootte van de dansvloer etc.

Bruidsparen kunnen bij ons het hele jaar terecht. Voor de spoedcursus voor bruidsparen geldt er géén zomerstop, omdat wij jullie graag een onvergetelijke dag willen geven inclusief een openingsdans, die jullie met veel zelfvertrouwen en verantwoord kunt dansen.

Als er nog vragen zijn, dan beantwoorden wij die graag

Bel onze infoline: 06-23708185 / 06-10819230

mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Gezellige dansles voor met mensen met diverse beperkingen

Met veel plezier staan onze vrijwilligers en wij elke maandag- en woensdagavond van 18.45 uur tot 19.45 uur klaar om te dansen met onze “Dancing Stars”.

Door de jarenlange ervaring voelen we aan hoe of we onze “Stars" het beste kunnen benaderen en iedereen binnen ons team gaat heel liefdevol met hen om. 

Natuurlijk zijn de dansjes heel gevarieerd. Zodra het weer is toegestaan zullen wij ook weer een quickstep, Cha-cha-cha etc. gaan dansen. voor nu geldt safety first.  Kortom: Het is een heel gezellig lesuurtje!

DancingStars


        Dans jij ook met ons mee?!

 

Kom gezellig kijken, dans mee en natuurlijk mag je iemand meenemen.

Op de maandagavond

van 18.45 uur tot 19.45 uur in Café/Zaal 'De Schuur, Hoofdstraat 2 in Herten

Op de woensdagavond

van 18.45 uur tot 19.45 uur in Café/Zaal 'De Schuur, Hoofdstraat 2 in Herten

 

 

 Nieuwsgierig geworden?! Loop gerust eens binnen.

Voor meer info mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel onze infoline 06-23708185

 

Daarnaast zijn wij op zoek naar vrijwilligers die wekelijks de uitdaging willen aangaan om met een Dancing Star te dansen.

 

 

 

 

 

 

Wij leren u verschillende dansen op leuke countrymuziek.

U danst alleen, heeft géén partner nodig en het lesuur is voorbij voordat u het weet.