Bij ons kunt gebruik maken van een dansstrippenkaart.

Handig als u bijvoorbeeld onregelmatige diensten heeft of niet elke week een oppas voor de kinderen kunt regelen.

De strippenkaart bestaat uit 6 strippen en deze blijft 16 lesweken geldig. U betaalt 6 lessen vooruit en elke keer als u aanwezig bent om een les te volgen, zullen wij een strip aftekenen. Gedurende 16 weken mag u 6 danslessen komen volgen. Als de strippenkaart vol is én u wilt toch verder dansen, dan kunt u altijd volgende strippenkaart kopen.

U krijgt les op uw eigen niveau en in uw eigen tempo. Het dansprogramma zal afwijkend zijn van dat van uw medecursisten want zij betalen immers voor de gehele cursus.

Plezier en ontspanning staan vorop.

Natuurlijk is deze strippenkaart ook te gebuiken als kadotip!!!

Speciaal voor u hebben wij een leuk kennismakingsaanbod.
 
Veel scholen bieden proeflessen aan.
Wij doen dit niet, omdat wij vinden dat je het volgen van een danscursus een reële kans moet geven. Als u op het moment van de proefles uw dag niet heeft, bijvoorbeeld door stress of andere ongemakken, en het loopt gedurende deze les niet zoals u het zich had voorgesteld dan wordt er snel gezegd, dat het volgen van een dansles niet leuk is.
Om dit te voorkomen mag u bij ons als paar 4 lessen komen dansen voor de helft van de prijs.
Bent u na deze 4 lessen net zo enthousiast als wij, dan betaalt u de resterende 12 lessen tegen de normale prijs. Mocht dit niet het geval zijn, dan heeft u verder geen verplichtingen naar ons toe.