Heb je trouwplannen? Zie je tegen de openingsdans op?
Ken je  onze spoedcursus voor bruidsparen al?
In 4 relaxte privélessen maken we er samen een mooi moment van.
 
Wat fijn dat u een kijkje op onze site komt nemen.
Voor ons is het van groot belang, dat iedereen, site-bezoekers en/of onze cursisten, zich welkom voelen bij onze dansschool.
 
Waarschijnlijk heeft u ook weleens gehoord, dat het nemen van dansles oubolllig is. Wij kunnen u verzekeren, dat dit bij ons ZEKER niet zo is.
Een les stijldansen is heel gevarieerd. U leert verschillende dansen met diverse variaties, die goed van pas kunnen komen op een feestje.
Gedurende de lessen hangt er een ontspannen sfeer en wordt er regelmatig gelachen. Dit zijn ook meteen de ingrediënten, die onze dansschool uniek maken.
Tijdens een beginnerscursus maakt u kennis met de Quickstep, Engelse wals, Tango, Cha-cha-cha, Jive, Salsa, Discofox en Weense wals.
Speciaal voor u houden wij onze klassen bewust compact en daardoor kunnen wij iedereen de aandacht geven waar hij recht op heeft.
 
Cursusmogelijkheden: Een complete cursus (16 lesweken) of een korte cursus (10 lesweken), strippenkaart (6 lesweken binnen een periode van 16 lesweken). Kiest u voor een strippennkaart dan komt u naar dansles als het u uitkomt. U krijgt dan een lesprogramma dat volledig op u is afgestemd.
Wilt u vaker dan 1x per week komen dansen, kom gerust! Hier zijn géén extra kosten aan verbonden. Dat is gewoon service!!
Natuurlijk mag u wisselen van lesdag als u een keer verhinderd bent. Heeft u onregelmatige diensten dan is onze dansstrippenkaart wellicht iets voor u.
Wij geven onze lessen in Zalencentrum De Harmonie, Grotestraat 9 in Linne.
 
Op één van de foto's ziet u een chihuahua meedansen. Dit is onze Brum en hij is samen met zijn vriendje Boelie heel belangrijk voor onze  Dancing Stars. Tijdens deze danscursus geven wij les aan mensen met een verstandelijke beperking.
 
Naast een reguliere cursus kunt u bij ons ook terecht voor een korte cursus, spoedcursus voor bruidsparen, familie-, vrijgezellen- en/of personeelsfeest.
Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel onder de button "lesrooster".
Heeft u vragen?
Mail of bel gerust want wij beantwoorden deze graag.
 
Wij hopen er samen met u een leuk dansseizoen van te maken,
Marie-Louise en Paul
 

Wie zijn Paul en Marie-Louise?

Even in vogelvlucht iets over ons, want we staan liever samen met u op de vloer dan dat we in het middelpunt staan.

Na jaren geassisteerd te hebben bij 2 dansscholen in de regio zijn we uiteindelijk voor onszelf begonnen. Met enig gevoel van trots kan ik zeggen dat onze dansschool al 21 jaar bestaat. Officieel zijn we op 1 april 1995 gestart. Door het volgen van privélessen in Belgie, dansen van wedstrijden en het behalen van diploma 's kunt u vertrouwen op heel veel ervaring en kennis onzerzijds.

Het persoonlijke contact met onze cursisten is voor ons net zo belangrijk als het geven van een goede, gezellige dansles. Iedereen moet zich op zijn gemak voelen en vooral thuis voelen bij onze dansschool. Nog steeds geven wij met heel veel plezier les. Als je éénmaal besmet bent met het dansvirus, dan raak je dit nooit meer kwijt.

 

Meer dan alleen dansen.

Naast het geven van danslessen is Dasschool Marie-Paul ook op andere vlakken maatschappelijk betrokken. Onze cursisten en wij hebben ook hart voor dieren want samen met hen hebben wij 4 kavels gekocht in het Berenbos in Ouwehands Dierenpark te Rhenen. De stichting Bears in mind (voorheen Alertis) houdt zich bezig met het opvangen en redden van o.a. getraumatiseerde circus- en dansberen. Door de kavels te kopen hebben wij dit project ondersteund.

 

 

 

Dansschool Marie-Paul en Wij zijn er voor U!

 Voor ons is dit géén loze kreet en daarom bieden wij u:

 Dansles in een ontspannen, gezellige sfeer

 Ontspanning door inspanning

 Gezonde beweging

 Aandacht voor iedereen

 Regelmatig nieuwe variaties maar het dansen moet wel leuk blijven!!

 Techniek om het dansen te vergemakkelijken en te verfraaien

 Compacte klassen

 Wisselen van lesdag in een week is toegestaan

Het dansseizoen eindigt altijd begin juni, zodat u van het mooie weer kunt genieten